HumbleBummies startades år 2023 av småbarnsföräldrarna Filippa och Filip. Vi startade HumbleBummies för att lösa tre problem på den svenska blöjmarknaden:

1. Behandla våra barns små rumpor med mjuka material utan några plaster och skadliga kemikalier

2. Att aldrig få slut på blöjor hemma och slippa onödiga körningar till butiken

3. Bidra till en bättre planet för våra barn

Vi är nyblivna föräldrar, och precis som ni blir vi allt mer oroade över vilken inverkan vi har på vår planet och den framtid vi skapar för våra barn. Engångsblöjor har en enorm miljöpåverkan, det tar över 500 år för en plastblöja att brytas ned biologiskt, så ja – det betyder att den första engångsblöjan som gjordes fortfarande skulle existera idag om den hamnat på tippen. Många blöjor bränns idag och släpper ut fossil CO2 i luften. För närvarande använder Sverige över 1,2 miljoner blöjor per dag vilket nästan är en halv miljard blöjor per år.

Det var så HumbleBummies föddes. Vårt mål är att använda förnybart och komposterbart material som är bra för miljön och våra barns små kroppar utan att använda giftiga kemikalier.

Våra blöjor är ultraabsorberande, gjorda av bambu, till största delen biologiskt nedbrytbara, allergivänliga, minskar röda utslag, infektioner och viktigast av allt innehåller blöjan nästan ingen plast alls.

Vi har gjort allt för att minimera mängden plast i både blöja och paketering. Vår blöjförpackning (100 % komposterbar), våra paket (100 % papper), våra lådor (100 % kartong).

Vi levererar hela dina månadsförbrukning av blöjor direkt till din dörr så du slipper onödiga besök till butiken och på så sätt sparar vi också på miljön.

Vad vi vill göra är att utveckla blöjmarknaden för att få ett mer miljövänligt samhälle och underlätta för alla småbarnsfamiljer.

Vi vågar säga att vi har skapat den bästa ekologiska blöjan på marknaden, och vi hoppas att du och din bebis kommer att älska dem lika mycket som vi gör.

// HumbleBummies

Våra blöjor i bambu

1 av 4